Telefoon: 06 53 33 24 04|info@dm-montage.nl

Camerasystemen

/Camerasystemen
Camerasystemen2019-01-09T14:11:20+00:00

Wij adviseren, verkopen en installeren complete camerasystemen voor ieder object, of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijvencomplex.
Wij werken met de bekende, maar vooral betrouwbare merken zowel analoog als digitaal.

Of het nu gaat om een enkele camera of een project met 200 camera’s, wij zullen ons ten alle tijden voor 100% voor u inzetten. Zowel voor, tijdens en na de werkzaamheden zullen wij u full service bieden.

Wij kunnen u van een compleet camerasysteem voorzien. Dit kan zowel volgens de modernste technieken zoals IP of simpelweg over coax. DM Security kan voor elke situatie een passend camerasysteem realiseren. Wij leveren onze systemen van verschillende professionele merken waaronder Samsung, Hikvision, Honeywell en Sony.

voordelen van bewakingscamera’s

Huiseigenaren die kinderen hebben kunnen zich wenden tot een  bewakingscamera systemen om te helpen hun families veilig te houden. Apparatuur die het mogelijk maakt om op afstand LIVE mee te kunnen kijken geeft ouders gemoedrust omdat ze op elk moment mee kunnen kijken

Grotere huizen zijn vaak het doelwit van vandalisme, een bewakingscamera systeem kan helpen te bewijzen wie is de schuldige is. Wanneer een kind per ongeluk iets vernield, zullen ze vaak proberen om de schuld te vermijden door te beweren dat het niet hun schuld was. De camerabeelden in deze situaties kunnen helpen te bewijzen of het kind de waarheid spreekt. Dit kan uiteraard alleen wanneer de beveiligingscamera op de juiste locatie gericht staat. Als blijkt dat het om vandalisme gaat, kunnen de ouders gebruik maken van de camerabeelden om te helpen bij het vinden en vervolgen van de vandaal.